Investor Relations

Corporate
Governance

Wouter Stammeijer

Chief Technology & Digital Officer
In het kort

Wouter Stammeijer (1980) heeft ruim 15 jaar ervaring in de technologie- en telecomsector, aanvankelijk in het bankwezen en sinds 2010 via verschillende functies bij KPN. Hij is zeer bekend met de vakgebieden transformatie, strategie, M&A, financiën en Investor Relations. Op 1 juni 2023 is Wouter benoemd tot lid van de Raad van Bestuur als Chief Technology & Digital Officer (CTDO).

Wouter heeft zijn master in International Business Studies behaald aan de Universiteit van Maastricht en is CFA-charterholder. Hij begon zijn carrière bij ING bij de afdeling Structured (Acquisition) Finance en werkte in Amsterdam en New York. Hij was verantwoordelijk voor het uitvoeren van een groot aantal transacties voor klanten in de telecom-, technologie- en mediasector. Bij KPN heeft hij verschillende functies bekleed. Zo was hij onder andere Vice President Investor Relations, Interim Chief Consumer Market en Chief Strategy & Development Officer. In zijn meest recente functie speelde hij een belangrijke rol bij de lancering van de strategie Accelerate to grow van KPN. Van april 2021 tot mei 2023 was hij lid van de Raad van Commissarissen van Glaspoort. Daarnaast is hij lid geweest van de GSMA Strategy Group.

Wouter is als CTDO verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de glasvezel- en 5G-netwerken, bedrijfsvoering en ICT van KPN. Samen met zijn teams werkt hij voortdurend aan de digitale transformatie van KPN door technologische innovaties toe te passen en de processen en diensten verder te automatiseren.

Het mooiste van KPN vindt hij de passie waarmee onze mensen hoogwaardige digitale diensten aan onze klanten bieden, elke dag weer.

In het kort
Huidige functie: Chief Technology & Digital Officer en lid Raad van Bestuur
Sinds: 2023
Geboren: 1980, Arnhem
Nationaliteit: Dutch
Opleiding: Maastricht University
Interviews
    Geen inhoud gevonden