Investor Relations

Corporate
Governance

Hilde Garssen

Chief People Officer
In het kort

Hilde Garssen (1973) heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen HR en is sinds december 2018 in dienst bij KPN. Per 1 december 2019 is zij benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van KPN als Chief People Officer.

Hilde studeerde Human Resources aan de Hogeschool van Utrecht en heeft sinds de start van haar carrière meerdere opleidingen gevolgd, waaronder aan de INSEAD Business School. Voorafgaand aan haar benoeming bij KPN heeft zij sinds 1998 verschillende (HR-)functies bekleed bij ABN AMRO Bank waaronder Senior Managing Director Business Services, CHRO en managing Director Business Change, Integration and Management Group Coordination & Reward. 

Als CPO is zij verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van de people agenda van KPN, dat is gericht op het aantrekken en behouden van talent en leiderschapsontwikkeling. Diversiteit en een inclusieve werkomgeving staan hierin centraal.

Hilde is lid van het bestuur van het KPN Mooiste Contact Fonds, lid Raad van Toezicht KWF Kankerbestrijding en lid Raad van Commissarissen TBI.

Het mooiste aan KPN vindt zij dat het een geweldige plek is om te werken. Hoe belangrijk technologie in ons leven is, mensen maken het verschil. Wij laten zien hoe belangrijk het is om die twee hand in hand te laten gaan.

In het kort
Huidige functie: Chief People Officer (CHRO) en lid Raad van Bestuur
Sinds: 2019
Geboren: 1973, Hoogeveen
Nationaliteit: Nederlandse
Opleiding: Hogeschool van Utrecht
Nevenactiviteiten:
  • lid bestuur KPN Mooiste Contact Fonds
  • lid Raad van Toezicht KWF Kankerbestrijding
  • lid Raad van Commissarissen TBI